Συνάντηση για να ρίξουν τόνους

Ο Τάκης Γκώνιας Ο Τάκης Γκώνιας

Τα στελέχη του Εργοτέλη θα έχουν συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 με διάθεση να σβήσουν τη... φωτιά στο θέμα Γκώνια.

Ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών Γιάννης Κάββαλος απαίτησε με δημόσια τοποθέτηση την απόλυση του Τάκη Γκώνια από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη χρεώνοντας του "κατάπτυστη και αλήτικη συμπεριφορά" και τα στελέχη του ηρακλειώτικου συλλόγου καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συζητηθεί το θέμα σε συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) -ενδεχομένως παρουσία του προπονητή- και υπάρχει προδιάθεση να ρίξουν τους τόνους σε αυτή την ιστορία.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί, ωστόσο, αν θα προχωρήσουν και στην έκδοση κάποιας ανακοίνωσης ή αν θα δηλώσει δημόσια συγνώμη ο Γκώνιας που δεν αναγνώρισε τον Κάββαλο και τον έπιασε από το λαιμό.

Από την πρώτη στιγμή, πάντως, η διοίκηση του Εργοτέλη προσπάθησε να λειτουργήσει "πυροσβεστικά" στο χοντρό επεισόδιο του Γιάννη Κάββαλου με τον Τάκη Γκώνια. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως ο πρόεδρος του Ερμή δεν αποδέχτηκε τη συγνώμη του κόουτς. Τουλάχιστον, όταν ήταν ακόμη εν θερμώ...

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep