Οικονόμου, ο 3ος

Ο γεννημένος στη Βουδαπέστη, Κωνσταντίνος Οικονόμου αποτελεί το 3ο απόκτημα του Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Οριστικοποιήθηκε η 3η χειμερινή προσθήκη του Εργοτέλη. Πρόκειται για τον γεννημένο στη Βουδαπέστη κεντρικό αμυντικό, Κωνσταντίνο Οικονόμου. Ο 21 ετών (16/03/96) αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο την Παρασκευή (12/01), ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2020.

Τη σεζόν 2014-15 ο Οικονόμου είχε μία συμμετοχή με την MTK και την αγωνιστική περίοδο 2016-17 μέτρησε 37 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Szeol στη β' κατηγορία του ουγγρικού πρωταθλήματος. Φέτος είχε μία παρουσία, στις 13 Αυγούστου, με τη Szeged 2011 στην ίδια κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδoς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Κωσταντίνο Οικονόμου ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει γεννηθεί στις 16/3/96 στη Βουδαπέστη.

Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική παίδων, την προηγούμενη περίοδο είχε 37 συμμετοχές με την Szeol στο πρωτάθλημα της Β’ Ουγγαρίας ενώ την τρέχουσα σεζόν αγωνίζονταν στην Szeged 2011. Ο Οικονόμου συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 χρόνων και αναμένεται να φτάσει αύριο το απόγευμα στο Ηράκλειο».

Σε ό,τι αφορά στον Μανώλη Νικολακάκη, ο νεοαποκτηθείς αμυντικός υπέγραψε για 1,5 χρόνο και την Παρασκευή (12/01) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τα αποκτήματα όλα να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε κάποιο φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο δεδομένου ότι επίσημο ματς δεν υπάρχει.

Δείτε σε video τον Οικονόμου εν δράσει...

Media

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep