Με το πόδι στο γκάζι…

Να εκμεταλλευτεί και το Παγκρήτιο μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες θέλει ο Εργοτέλης κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. 

[googlead][/googlead]

Σε εξαιρετική κατάσταση τις τελευταίες αγωνιστικές ο Εργοτέλης, που υποδέχεται την Κυριακή (4/2, 15:00) την Αναγέννηση Καρδίτσας με στόχο την πρώτη του νίκη στο χορτάρι του Παγκρητίου. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από δύο σερί «διπλά» κόντρα σε Βέροια και Πανσερραϊκό, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν ακόμα την έδρα τους.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/2) χωρίς προβλήματα για τον Τάκη Γκώνια, ο οποίος υπολογίζει πλέον και τον Οικονόμου του οποίου το δελτίο εκδόθηκε.

Ο Βοιωτός τεχνικός έδωσε ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Κυριακής (04/02) σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, όπου θα γίνει ανάλυση μέσω βίντεο και στη συνέχεια θα γίνουν γνωστοί οι 18 που θα απαρτίσουν την αποστολή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς με την Αναγέννησης Καρδίτσας θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος για γυναίκες και παιδιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς Κρητικών: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης κάνει γνωστό ότι την Κυριακή στον αγώνα του Εργοτέλη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για γυναίκες καθώς επίσης και για τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 11:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep