«Αποκάλυψη» ο Τσέλιος

Από τα κέρδη του Εργοτέλη στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, η παρουσία του Ηλία Τσέλιου στο ντεμπούτο του με τους Κρητικούς. 

[googlead][/googlead]

Την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Εργοτέλη κατέγραψε κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ηλίας Τσέλιος. Ο Τάκης Γκώνιας εμπιστεύτηκε τον 20χρονο ποδοσφαιριστή δίνοντάς του φανέλα βασικού (στο πλευρό του Βασίλη Μπούζα στην μεσαία γραμμή) και εκείνος τον έβγαλε «ασπροπρόσωπο».

Ο Τσέλιος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές των Κρητικών και το γεγονός ότι το έπραξε στο ντεμπούτο του δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην παρουσία του. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί πως ο νεαρός μέσος επέστρεψε σε επίσημο ματς μετά από σχεδόν 14 μήνες καθώς η αμέσως προηγούμενη συμμετοχή του σε επίπεδο ανδρών ήταν στις 14 Δεκεμβρίου του 2016 στην αναμέτρηση Κυπέλλου της ΑΕΚ με την Λαμία. Μέχρι και τον Μάιο του 2017 ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός της Κ20 της ΑΕΚ.

Από κει και πέρα η Τρίτη (6/2) ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη και από την Τετάρτη (07/02) ξεκινάει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 01:21

1 comment

  • Θανάσης
    Θανάσης Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 00:23 Comment Link

    Παιχταράς. Ήταν λάθος της ΑΕΚ να τον στείλει δανεικό στη Λαμία. Ο Τεννές είναι ο χειρότερος προπονητής για νέους. Δεν τους εμπιστεύεται και παίζει μόνο άμυνα ενώ ο Τσέλιος είναι καθαρά μέσος για να φτιάξει επίθεση. Μπράβο στον Εργοτελη που δίνει την ευκαιρία στα νέα ταλέντα μας να δείξουν την αξία τους.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep