Απρόοπτα στον Εργοτέλη

Νοκ άουτ στον Εργοτέλη ο Μπούζας, αμφίβολος ο Μαζουλουξής εν όψει ΑΟΧ Κισσαμικού.

[googlead][/googlead]

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Κυριακή (04/03) η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς της Δευτέρας (05/03, 17:00) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Περιβόλια. Συγκεκριμένα, αποκλείστηκε από την αποστολή ο Μπούζας λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαζουλουξή που έχει μόλυνση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων ο Τάκης Γκώνιας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λαδά, ενώ εκτός έμειναν οι Μπρους, Κυριακίδης, Λαμπάκης, Δουλγεράκης, Κυριαλάνης και Κούρτι.

Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται υπό πίεση, αφού απέχει 4 πόντους από τη ζώνη σωτηρίας, οπότε καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς. Τελευταίο «διπλό» των «κιτρινόμαυρων» ήταν στις 31 Ιανουαρίου απέναντι στον Πανσερραϊκό (1-0).

Η αποστολή: Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Βογιατζής, Τσέλιος, Μπατζιος, Μπουρσέλης, Σταμόπουλος, Σταματάκος, Ροβίθης, Νικολακάκης, Αγγελόπουλος, Πάτας, Εφορντ, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Οικονόμου, Μανουσάκης, Μαζουλουξής, Καϊπερς.

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep