Αποζημίωσε τους Αρκάδες φίλους του

Ο Κωνσταντίνος Καρτσάκης ανάμεσα σε Στάυρο Λαμπράκη και Ούγκο Κάιπερς Ο Κωνσταντίνος Καρτσάκης ανάμεσα σε Στάυρο Λαμπράκη και Ούγκο Κάιπερς

Μέλη του Συνδέσμου Φίλων Εργοτέλη Αρκαδίας επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας σε ξενοδοχείο της Σπάρτης

[googlead][/googlead]

Ο Εργοτέλης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μετο Ηράκλειο, αλλά έχει σύνδεσμο φιλάθλων και στην Αρκαδία.

Μάλιστα, μέλη του έσπευσαν να επισκεφτούν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει στη Σπάρτη και βέβαια παρακολούθησα δια ζώσης το 2-2 με τους Λάκωνες. Οπως προκύπτει δε από τις δηλώσεις του προέδρου Κωνσταντίνου Καρτσάκη οι φίλαθλοι αποζημιώθηκαν και από το θέαμα, ενώ έχουν παράπονα και από τη διαιτησία για την αποβολή του Ούγκο Κάιπερς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ για την επίσκεψη των Αρκάδων φιλάθλων:

«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Εργοτέλη στην Σπάρτη. Μέλη του Συνδέσμου Φίλων Εργοτέλη Αρκαδίας με τον πρόεδρο τους κ. Καρτσάκη Κωσταντίνο επισκέφτηκαν την ομάδα μας στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει με αφορμή τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Το κλίμα ιδιαίτερα ζεστό και τα συναισθήματα ευχάριστα. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι σχετικές φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές μας όπως και αρκετή ποδόσφαιροσυζήτηση με τον Γιώργο Τουτζάρη και τον Σταύρο Λαμπράκη.

Οι Αρκάδες φίλοι της ομάδος μας αποζημιώθηκαν λίγο αργότερα και από το θέμα που προσέφεραν οι παίκτες μας χαρίζοντας τους το θερμό τους χειροκρότημα και τον κ. Καρτσάκη να σχολιάζει χαρακτηριστικά την αποβολή του Βέλγου επιθετικού της ομάδος μας: "Ήταν άδικη η αποβολή και μας στοίχησε. Με Καϊπερς ο Εργοτέλης θα κέρδιζε την Σπάρτη. Παίξαμε πολύ ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο"»

Διήμερο ρεπό
Από κει και πέρα ο Τάκης Γκώνιας χορήγησε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαΐου και η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο Παγκρήτιο (Σάββατο 12/5) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 7/5.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep