«Κρίσιμο πλέον στην Καρδίτσα»

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Εργοτέλη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό με 3-0. Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Εργοτέλη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό με 3-0.

Ο γυμναστής του Εργοτέλη, Αντώνης Ανδρουλάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου αντί του προπονητή Τάκη Γκώνια.

[googlead][/googlead]

Με λίγα λόγια έκλεισε ο κύκλος της ήττας από τον Πανσερραϊκό με 3-0 για τον Εργοτέλη. Ο γυμναστής της ομάδας, Αντώνης Ανδρουλάκης, είπε:
«Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του. Το πρόβλημα μας ήταν ότι δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Δεν ήμασταν καλοί και αν βάλουμε υπόψη και την αποτελεσματικότητα του Πανσερραϊκού, χάσαμε το παιχνίδι.

Δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι και πάλι, κάτι που έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια μας.Φαίνεται με το αποτέλεσμα πως δεν ήμασταν καλοί, κοιτάμε το επόμενο ματς στην Καρδίτσα που είναι και αυτό επίσης κρίσιμο».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Δημήτρης Κατσιμήτρος:

«Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του, κοιτάμε τον αγώνα με την Καρδίτσα που είναι επίσης σημαντικό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στον αγώνα όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας που σε 4 ευκαιρίες είχε 3 γκολ».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 02:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep