«Κλείνει ΑΕΚ ο Κάιπερς»

Ο Γιώργος Τουτζάρης επιβεβαίωσε ότι εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς από τον Εργοτέλη στην ΑΕΚ.

Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη με τις εμφανίσεις του οδήγησε την Ένωση στην κατάθεση δελεαστικής πρότασης και όπως δήλωσε ο Γιώργος Τουτζάρης: «Πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή».

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Οι Κουτσομπόληδες» με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη και αποκάλυψε ότι μεταξύ των ανταλλαγμάτων που επιθυμεί ο Εργοτέλης είναι ο Ηλίας Τσέλιος που αγωνίζεται δανεικός στον Εργοτέλη από την ΑΕΚ. Αναυτικά όσα είπε:

«Όντως μας έχει κατατεθεί πρόταση απ' την ΑΕΚ και πιστεύω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει οριστικά, είμαστε όμως πολύ κοντά.

Εμείς έχουμε ήδη απ' τον Γενάρη τον Ηλία Τσέλιο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, είναι χρήσιμος για την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, σίγουρα θα το κοιτάξουμε».

Για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας:

«Δεν είναι μυστικό, απλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ επειδή δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Είμαστε ευχαριστημένοι απ' την πρόταση της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν, τόσο τον παίκτη, όσο και το σωματείο μας».

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 11:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep