Με Ροβίθη - Προβυδάκη

Η αποστολή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τον Αήττητο. Η αποστολή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τον Αήττητο.

Στην αποστολή του Εργοτέλη για πρώτη φορά ο Κώστας Προβυδάκης. Επιστρέφει ο Μανώλης Ροβίθης για το ματς του Σαββάτου (19/1) απέναντι στον Αήττητο. 

Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς απέναντι στον Αήττητο το Σάββατο (19/1) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Ο τεχνικός, Νίκκι Παπαβασιλείου, απέκλεισε από την αποστολή τον τιμωρημένο Μπρους, o οποίος στον αγώνα με τον Ηρακλή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει.

Στην 18αδα αντίθετα επέστρεψε ο Μανόλης Ροβίθης που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο Κώστας Προβυδάκης εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας του Ηρακλείου. Εκτός πλάνων έμεινε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Τζελέπης και οι Βογιατζής, Λαμπάκης, Βουτσάς, Σταθόπουλος.

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αήττητο αποτελούν οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Προβυδάκης, Γροντής, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζηδίμπας, Κατσούρρι, Ροβίθης, Έφορντ, Καπνίδης, Ιατρούδης, Κούατενγκ. 

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep