Σοκ με Κουατέγκ στον Εργοτέλη

Ο επιθετικός του Εργοτέλη, Τσαρλς Κουατέγκ, θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες.

Ο μεγάλος άτυχος του νικηφόρου (1-0) αγώνα του Εργοτέλη απέναντι στα Χανιά ήταν ο Τσαρλς Κουατέγκ. Ο νεαρός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας και αφού διεκομίσθη στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Το πρωί της Τρίτης (24/12) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, καθώς υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί πόδι και η αποκατάσταση της βλάβης ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην ιδιωτική κλινική Creta Interclinic από τον γιατρό της ομάδος, Σήφη Χριστοφοράκη, σε συνεργασία με τον Γιώργο Σταφανουδάκη.

Πλέον, όλο το βάρος θα πέσει στην αποκατάσταση η οποία θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες με ασκήσεις κίνησης. H επιστροφή του “Charlito” στην αγωνιστική δράση αναμένεται μετά από 6 έως 8 μήνες.

Τετραήμερο ρεπό

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων αλλά και η σπουδαία νίκη στο κρητικό ντέρμπι επί των Χανιών έφερε τετραήμερο ρεπό για τους παίκτες του Εργοτέλη. Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου όπου και θα μπουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας μάχη (05/01 14:30)με τον Απόλλων Πόντου.

Last modified onΤρίτη, 24 Δεκέμβριος 2019 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep