«Δεν πήρα ευκαιρίες»

Ο Αντώνης Καπνίδης υποστήριξε ότι δεν πήρε ευκαιρίες στον Εργοτέλης.

Στον Διγενή Μόρφου αγωνίζεται πλέον ο Αντώνης Καπνίδης. Ο 27χρονος επιθετικός, που πέρασε και από τον Άρη, υποστήριξε με συνέντευξή του στο capitano.gr ότι στην ομάδα του Ηρακλείου δεν πήρε ευκαιρίες.

Τι δεν πήγε καλά στον Εργοτέλη;
«Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χρονιά στον Εργοτέλη. Δεν πήρα τις ευκαιρίες που πίστευα ότι άξιζα να πάρω και δεν ήταν για αγωνιστικούς η πειθαρχικούς λόγους. Με πήγε πίσω όλο αυτό. Το καλοκαίρι που βρέθηκα στο Ηράκλειο πίστευα ότι θα έκανα μια καινούρια αρχή, αυτό δεν έγινε. Έτσι, ήρθε το τέλος της συνεργασίας μας γιατί και το συμβόλαιο μου ήταν μεγάλο για την συγκεκριμένη περίοδο».

Κρατάς κάτι από την παρουσία σου στην κρητική ομάδα;
«Από Εργοτέλη κρατά μόνο τα φιλαράκια που απέκτησα. Στα αποδυτήρια, τα περισσότερα παιδιά ήταν η οικογένειά μου για ένα χρόνο και περνούσαμε το μεγαλύτερο της ημέρας μαζί. Έμαθα αρκετά πράγματα σαν ποδοσφαιριστής στο αγωνιστικό κομμάτι μέσα από την προπόνηση. Η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ας μην έπαιρνε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αν σου πω να συγκρίνεις το ελληνικό με το κυπριακό πρωτάθλημα;
«Στο μυαλό μας το έχουμε πολύ υποβαθμισμένο αλλά δεν είναι έτσι. Είναι ισάξιο και πολλές φορές καλύτερο από το αντίστοιχο της Ελλάδας. Οι συνθήκες προπόνησης αλλά και αγώνα με τα γήπεδα είναι όπως πρέπει και έχοντας όλα τα μέσα, που πολλές ομάδες της Superleague 2 δεν τα έχουν. Επίσης, υπάρχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για Α' Εθνική, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Υπάρχουν διάφορες αλλά όχι με όλες τις ομάδες. Εδώ οι πληρωμές είναι σταθερές και στην ώρα τους. Πολλές ομάδες από εδώ λειτουργούν καλύτερα από την Ελλάδα».

Το συμβόλαιο σου λήγει το καλοκαίρι, τι σκέφτεσαι;
«Ναι σωστά, περιμένω να βγει επιτέλους μια απόφαση για τη μοίρα του ποδοσφαίρου. Για το υπόλοιπο της χρόνιας αλλά και του χρόνου. Παραμένω Κύπρο για την ώρα, θα πω ψέματα αν πω ότι δεν το έχω στο μυαλό μου κάτι ποιο ψηλά. Είτε σε Ελλάδα, είτε σε Κύπρο. Το πρόβλημα που είχα το καλοκαίρι ήταν ότι δεν είχα γεμάτη χρονιά, φέτος είναι διαφορετικά».

Last modified onΔευτέρα, 20 Απρίλιος 2020 12:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep