Πρόβλημα στο δικέφαλο για Κουατένγκ

Δύο προβλήματα κληρονόμησε ο Εργοτέλης από την αναμέτρηση της Τετάρτης (27/1) με αντίπαλο τα Χανιά για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 2.

Ο Κουατένγκ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο, ενώ ο Ποζατζίδης έχει χτύπημα στη γάμπα. Τα ατομικά τους προγράμμα συνέχισαν οι Σαρρής και Κουτάντος. Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Ηρακλείου:

«Μετά το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα στα Χανιά, η ομάδα μας σήμερα συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου για πρωινή προπόνηση.

Το σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ με το πρώτο να αποτελείται απ’ τους ποδοσφαιριστές που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό ματς, οι οποίοι έκαναν προπόνηση αποκατάστασης. Αντίθετα οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας.

Ατομικά προγράμματα συνεχίζουν οι Σαρρής και Κουτάντος ενώ ο Ποζατζίδης και ο Kwateng που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα εξετάστηκαν σήμερα, με τον πρώτο να έχει χτύπημα στην γάμπα ενώ ο Kwateng υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ξανά πρωινή προπόνηση, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή που το πρωί του Σαββάτου θα ταξιδέψει για την Άρτα και το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep