Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβληματισμένος ο Ντεμόλ

Ο Στεφάν Ντεμόλ Ο Στεφάν Ντεμόλ

Η ήττα από την Λάρισα ήχησε σαν καμπανάκι στα αυτιά του Στεφάν Ντεμόλ που δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης:


«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του α’ ημιχρόνου, δεν μπορώ, όμως, να πω το ίδιο και για το β’ ημίχρονο, όπου οι παίκτες δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Λόγω του ότι παίξαμε δύο φιλικά μέσα σε 4 μέρες έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και γι’ αυτό ανά ημίχρονο παίξαμε με διαφορετικές ενδεκάδες», ισχυρίστηκε αρχικά ο Βέλγος τεχνικός και συνέχισε:


«Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει να είμαστε καλοί σε κάθε παιχνίδι και όχι μόνο με τις μεγάλες ομάδες. Αυτή είναι η πρώτη κακή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας στη συνέχεια».



Με Ζαϊρί κόντρα στην Σκεντερμπέου

 

Στο μεταξύ κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ζουάντ Ζαϊρί για το φιλικό με την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (21/08, 20:00) στους «Ζωσιμάδες».


Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χουτ, Ντάσιος και Βάντερσον ενώ επανήλθε ο Κυριάκος. Αναλυτικά η αποστολή των «κυανόλευκων»: Κηπουρός, Φέγκρους, Ταμπάσης, Πάντος, ,Μπουζίντ, Οικονόμου, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κειτά, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα, Ζαιρί, Μπακαγιόκο, Κουέβας, Γιάκος και Τζάνης.

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep