Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ο Κανού έγινε...Εγιενγκά!

Το όνομα του επιθετικού που ανακοίνωσε ότι φέρνει στην Πάτρα η Παναχαϊκή δεν ευσταθεί.

Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για ανακοίνωση άνευ προηγουμένου. Με τόσα, όμως που έχουν δει τα μάτια μας στην Παναχαϊκή, είναι... πταίσμα αυτή της Τετάρτης (14/11), που έκανε λόγο για την άφιξη του Καμερουνέζου επιθετικού, Έντουαρντ Κανού. Γιατί; Για τον απλό λόγο ότι η μόνη αλήθεια είναι η εθνικότητα και το ύψος του (1μ.91)!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής που φέρεται να βρίσκεται από την Πέμπτη (18/11) στην Πάτρα είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτελεί την πρώτη κίνηση του νέου μάνατζερ, Μάκη Τσουμάνη. Πρόκειται για τον Ανισέτ Εγιενγκά που είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου τη σεζόν 2005-06. Μένει βέβαια να γίνει επισήμως γνωστό το όνομα του ποδοσφαιριστή, γι' αυτό και δεν βάζουμε τα χέρια μας στη φωτιά...

Όπως και να 'χει, ο Εγιενγκά έχει παίξει ποδόσφαιρο στο παρελθόν στη Μαλαισία, τη Λιβερία, την Αλβανία, την Αλγερία, την Ουγγαρία, την Κίνα, τη Γαλλία με τη Στρασμπούρ και τελευταία του ομάδα ήταν η αλγερινή Σλεφ. Είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και την καλύτερή του σεζόν την πραγματοποίησε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Κότον Σπορτ τη σεζόν 2009-10 (19 συμμετοχές, 14 γκολ).

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 22:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep