Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με τρεις απουσίες η Παναχαϊκή

Έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου (18/2) με τον Πανσερραϊκό είναι οι Αχαιοί.

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε στους παίκτες του και τους εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παραταχτούν απέναντι στους Σερραίους. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής (17/2) έδωσε έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις, ενώ δύο είναι οι θέσεις για τις οποίες δεν έχει κατασταλάξει σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα. Απόντες θα είναι ο ανέτοιμος Βλασόπουλος, ο τραυματίας Παπαστεργίου και ο Ιωάννου που είναι άρρωστος.

 

Οι εκλεκτοί του Αθηναίου κόουτς είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Ατματζίδης, Κοιλιάρας, Σκαρτσίλας, Κοκκίνης, Θεοδωρέλλης, Κωνσταντινίδης, Λαμπρόπουλος, Ντίνας, Πακάλτσης, Πουρής, Σπίνουλας, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Φουρτάδο, Ουρτάδο, Φατιόν, Ουατάρα, και Μαπούκου.

 

Στο μεταξύ η ΠΑΕ γνωστοποίησε: «Στα πλαίσια της υλοποιήσεως των όσων εξαγγέλθηκαν από τον πρόεδρο κ. Κούγια για την γνωριμία και την σύσφιξη των σχέσεων με τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Αχαΐας έχει προσκαλέσει αύριο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του αθλητικού σωματείου Α.Ο. Ρωμανός».

Last modified onΣάββατο, 18 Φεβρουάριος 2012 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep