Τσιριμπής: «Δεν κατεβαίνουμε»

Η Παναχαϊκή, σύμφωνα με τον Ποτή Τσιριμπή δεν θα παραταχθεί απέναντι στην Καλλιθέα. Βέλη σε ΠΣΑΠ και... Κοντονή.

Το flnews αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας (23/05) ότι ενεργοποιείται ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην Παναχαϊκή για ληξιπρόθεσμη οφειλή στον Αλέξανδρο Μαζιώτη. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ, Ποτή Τσιριμπή, ο οποίος με δήλωσή του στο flnews υποστήριξε ότι οι «κοκκινόμαυροι» δεν πρόκειται να «κατέβουν» στο ματς με την Καλλιθέα, ενώ εκτόξευσε «βέλη» προς τον ΠΣΑΠ για την παράταση που έδωσε στη Ζάκυνθο, αλλά και προς τον Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά ο Τσιριμπής ανέφερε στο flnews:

«Επειδή βαρέθηκα την αλητεία που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στη Football League, η ομάδα δεν θα κατέβει την Κυριακή να αγωνιστεί. Και υπεύθυνος είναι ο ΠΣΑΠ. Ενώ έχω πληρώσει σε οφειλές για προσφυγές από τον Ιανουάριο και μετά ποσό άνω των 70.000 ευρώ, πάει να μας τιμωρήσει με αφαίρεση τριών βαθμών για κάποιον ποδοσφαιριστή Μαζιώτη, τον οποίο πληρώνω στις ημερομηνίες που μου είχαν πει και δεν τον είχα ποτέ στην ομάδα.

Δεν σέβεται το γεγονός ότι άλλοι τόσοι ποδοσφαιριστές στους οποίους εμείς ήμασταν όσο έπρεπε συνεπείς απέναντί τους, θα χάσουν τα λεφτά τους. Ήδη μπλόκαρα ό,τι πληρωμές ήταν να γίνουν προς ποδοσφαιριστές από το πρωί. Θέλω να γνωρίζω με ποια μέτρα και ποια σταθμά ο ΠΣΑΠ έδωσε παράταση στη Ζάκυνθο. Αν θέλουν να καθορίσουν αυτοί ποιοι θα πληρώνονται, ποιοι δεν θα πληρώνονται, ποιοι θα μένουν και ποιοι όχι, είναι ντροπή.

Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Κοντονής».

Last modified onΤρίτη, 24 Μάιος 2016 14:20

1 comment

  • Θεόδωρος Χλωρίδης
    Θεόδωρος Χλωρίδης Τρίτη, 24 Μάιος 2016 19:13 Comment Link

    Εμ, δεν έχεις συγγενή του Κοντονή στην ομάδα σου, όπως η Ζάκυνθος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep