«Αχαιός» ο Βασιλείου

Με τον 26χρονο πρώην επιθετικό του Λεβαδειακού, Στέλιο Βασιλείου ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης η Παναχαϊκή. 

[googlead][/googlead]

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Παναχαϊκής για τον Ιανουάριο δεν είναι τελικά ο Γιώργος Ντάσιος, αλλά ο Στέλιος Βασιλείου. Οι Αχαιοί κινούμενοι κάτω από άκρα μυστικότητα, την Πέμπτη (4/1) ήρθαν σε συμφωνία, τόσο με τον Λεβαδειακό, όσο και τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος θα ενισχύσει την επιθετική τους γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς «ροσονέρι» : «Η ΠΑΕ Παναχαική 1891 ανακοινώνει οτι συμφωνησε να εντάξει στο δυναμικό της τον 26χρονο πρώην επιθετικό του Λεβαδειακού Στέλιο Βασιλείου για τον επόμενο ενάμιση χρόνο». 

Ο Βοιωτός στράικερ έχει συνδέσει το όνομά του με τον Λεβαδειακό, καθώς στους «πράσινους»… ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2014 όταν και αποχώρησε με προορισμό τον Παναιτωλικό. Μάλιστα μετά από μια διετία στο Αγρίνιο το 2016 επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Στον Λεβαδειακό είχε απολογισμό 149 συμμετοχές και 25 τέρματα, ενώ με τον Παναιτωλικό έπαιξε σε 28 αγώνες και σκόραρε μία φορά.

Από το ξεκίνημα της σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ζοζέ Ανιγκό, έχοντας καταγράψει μόλις μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ είχε και δύο παρουσίες στον θεσμό του Κυπέλλου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 02:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep