Στο χέρι της...

Η Παναχαϊκή έχει σαφώς πιο ευνοϊκό πρόγραμμα από τον διώκτη της 3ης θέσης, ΑΟΧ Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Η νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών της Παναχαϊκής μείωσε τη διαφορά από τον διεκδικητή της 3ης θέσης, ΑΟΧ Κισσαμικό. Οι Κρητικοί, άλλωστε, περιμένουν την έκδοση της απόφασης που αφορά στον αγώνα με τη Βέροια που δεν διεξήχθη για να πάνε και τυπικά στους 49 πόντους. Οι Αχαιοί, πάντως, δεν ανησυχούν.

Όπως αναφέρουν στην ομάδα της Πάτρας, τα πάντα είναι στο χέρι τους. Αφενός έχουν θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα και αφετέρου έχουν να δώσουν δύο ματς λιγότερα σε σχέση με την ομάδα των Χανίων. Καλούνται, βέβαια, να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το προσεχές ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας.

Τη Δευτέρα (16/04) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Θεραπεία και ατομικό ακολούθησε ο Μακρυδημήτρης, όπως και ο Σωτηράκος. Ο δεύτερος αναμένεται την Τετάρτη (18/04) να μπει σε κανονικό ρυθμό.

Υπενθυμίζεται ότι το προσεχές ματς χάνει λόγω τιμωρίας ο Νίκος Μπουτζίκος, ενώ ο Βασίλης Σούλης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Last modified onΔευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep