«Καμία ποιότητα σε τέτοια γήπεδα»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τις συνθήκες των γηπέδων.  Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τις συνθήκες των γηπέδων.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος άφησε αιχμές για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και την ανοχή των φορέων στις συνθήκες που επικρατούν.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής μίλησε για την ευκαιρία που έχασε η ομάδα του ώστε να μειώσει την διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά το 0-0 με τον Αιγινιακό στην Πιερία:

«Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, άλλωστε στη Β’ Εθνική δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Δυσκολεύει πολύ περισσότερο την επιθετική ομάδα ο αγωνιστικός χώρος αυτός που ήταν κάκιστος. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την δεύτερη επαγγελματική κατηγορία στην Ελλάδα και ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτσι. Όταν παίζουμε σε τέτοια γήπεδα σημαίνει πως δεν μπορούμε να απαιτούμε ούτε θέαμα, ούτε ποιότητα, ούτε να βγάλουν ταλέντο. Ο αγώνας περιορίζεται στις στατικές φάσεις και η ποιότητα ισορροπεί με την δύναμη σε αυτά τα γήπεδα. Προσπαθήσαμε και είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι μας για τέτοιες συνθήκες επειδή είμαστε η ομάδα που πρέπει να δημιουργήσει.

Αν αφαιρέσουμε το άκαρπο πρώτο ημίχρονο, στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και τέσσερις, πέντε στιγμές και από στατικές φάσεις, αλλά και με συνδυασμούς όσο μπορούσε να συμβεί αυτό. Φεύγουμε από τον Αιγίνιο με τον έναν βαθμό που φυσικά δεν μας ικανοποιεί επειδή θα μπορούσαμε να είχαμε πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά και είχαν απώλειες. Βέβαια δεν υπήρξε μεγάλο χάσιμο, αλλά θα μπορούσαμε να βρεθούμε πιο κοντά. Εύχομαι στον Αιγινιακό καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που έκανα αυτά τα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας».

Τα περισσότερα γήπεδα όμως είναι σε αυτή την κατάσταση...

«Δεν ρίχνω μομφή στην τοπική ομάδα, αλλά είναι κρίμα να παίζουν σε τέτοια γήπεδα οι ομάδες. Τα παιδιά και οι προπονητές έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε άλλες συνθήκες και ίσως είναι ακόμη χειρότερο για την ίδια την ομάδα του Αιγινιακού που το χρησιμοποιεί για να δουλεύει. Δεν μπορείς να έχεις ποδόσφαιρο και πρωτάθλημα σε τέτοια γήπεδα. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο και είναι κρίμα να το προσπαθούν σε τέτοια γήπεδα».

Για άλλη μια φορά ο Αιγινιακός ήταν ο δαίμων της Παναχαϊκής;

«Όντως, μας έχει κόψει τέσσερις βαθμούς φέτος. Θα ήταν καλά αν είχαμε νικήσει. Κρατάς την ισοπαλία από το να χάνεις. Είχαμε διαφορά πέντε βαθμών από την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να την κάνουμε δύο».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep