Το πάλεψε η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε 1-3 από τον Παναθηναϊκό, που είχε την ουσία παίζοντας με βασικούς.

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό η Παναχαϊκή. Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 5η φάση του Κυπέλλου, που διεξήχθη στην Αγυιά, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-3, παίζοντας με βασικούς, αλλά και από το 71' με παίκτη περισσότερο. Το 0-1 έγινε στο 26' με σουτ του Μπουζούκη μέσα από την περιοχή, ενώ το 0-2 με το οποίο έκλεισε το πρώτο μέρος, μπήκε στο 45'+1' με αυτογκόλ του Μωραΐτη από κεφαλιά του Μακέντα.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου που έκανε καλές ευκαιρίες, μείωσε στο 64' με τον Μωραΐτη, από γύρισμα του Κυνηγόπουλου. Στο 71' ο Ρουγκάλας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε το 1-3 με κεφαλιά του Κουρμπέλη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Κολ (74' Λινάρδος), Σιατραβάνης (86' Μασούρας), Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (77' Μαυριάς), Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (74' Περέα), Δώνης, Μολό, Μπουζούκης (65' Φάουστο), Κολοβός, Μακέντα (79' Σέχου).

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep