Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούπερ Μάριο στην Πάτρα

Ο Γιάννης Παπακώστας είδε τον Μάριο Μπρέσκα να αναλαμβάνει ρόλο δημιουργού σε πολλές φάσεις της Παναχαϊκής απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Γιάννης Παπακώστας είδε τον Μάριο Μπρέσκα να αναλαμβάνει ρόλο δημιουργού σε πολλές φάσεις της Παναχαϊκής απέναντι στην ΑΕΚ.

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το φιλικό της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ στην Αγυιά μπροστά σε περισσότερους από 2.000 οπαδούς των δύο ομάδων.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Παναχαϊκή, με τον Μάριο Μπρέσκα να κάνει το σουτ στο 12ο λεπτό, αλλά τον Κωνσταντόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση ήρθε το γκολ για την ΑΕΚ, μετά από σέντρα του Αρκούδα και σουτ του Κουρέλλα που πρόλαβε να κοντρολάρει μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής και να στείλει την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα της ομάδα της Πάτρας.

Στο 31ο λεπτό χρειάστηκε η επέμβαση του Βρονταρά στην εκτέλεση φάουλ του Γιάνγκο για να μείνει το σκορ στο 1-0. Η Παναχαϊκή στη συνέχεια έψαξε την ισοφάριση με τον Ντίνα στο 42ο λεπτό και τον Ουρτάδο στο 44ο να μην μπορούν να εκμεταλλευθούν τις πάσες του Μπρέσκα.

Η ισοφάριση ήρθε για την Παναχαϊκή στο 88ο λεπτό μετά από κλέψιμο του Σολάκη και γύρισμα στον Γκούρτσα που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπρέσκα με σουτ μέσα από την περιοχή έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην Παναχαϊκή, αφού η προσπάθεια του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας): Βρονταράς (46′ Ανδρούτσος), Σπίνουλας (70' Παπαστεργίου), Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος (46′ Καραμανλής), Κοιλιάρας (70’ Λίτσης), Βουνκ (64’ Γκούρτσας), Φατίον (46′ Ολισέ), Ντίνας (59′ Σεϊτάι), Σολάκης (84’ Πακάλτσης), Ουρτάδο (84' Μπλόντι), Μπρέσκα.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Λαγός, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο (81' Β. Βλάχος), Μπουγαϊδης, Φούντας (75' Σταματής), Ρίκκα (38' Κοτσαρίδης, 61' Νικολιάς), Παυλής (46' Φουρτάδο), Γροντής (58' Παπαδημητρίου, 78' Νικολόπουλος), Κουρέλλας (70' Φροξυλιάς)

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ

Last modified onΚυριακή, 19 Αύγουστος 2012 04:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep