Διαψεύδει η Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή διέψευσε ότι προέκυψε κρούσμα κορονοϊού.

Για ευνόητους λόγους η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλησε να διαψεύσει και, μάλιστα, κατηγορηματικά το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με το θετικό δείγμα Covid-19 που εμφανίστηκε σε συνοδό της αποστολής πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι Αχαιοί επεσήμαναν ότι όλα τα τεστ ήταν αρνητικά, κάτι που ισχύει, βέβαια, για όσους ελέγχθηκαν την Πέμπτη (28/01).

Σε ό,τι αφορά στον συνοδό που έκανε το τεστ μία ημέρα μετά και βγήκε θετικός, στον επαναληπτικό έλεγχο της Δευτέρας (01/02), τόσο με rapid test, όσο και με μοριακό ήταν αρνητικός, γι' αυτό και δεν υπήρξε διασπορά. Εννοείται ότι επέστρεψε μόνος από τη Λάρισα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο σχετικά με την ύπαρξη κρούσματος COVID-19 στα στελέχη – συνοδούς της ομάδας. Όλα τα τεστ COVID 19 ήταν αρνητικά.

Σήμερα επίσης πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα προβλεπόμενα εβδομαδιαία τεστ, σύμφωνα με τη τυπική διαδικασία που ορίζεται από τα αντίστοιχα υγειονομικά πρωτόκολλα και αύριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα».

Last modified onΠέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep