«Επαναστάτησαν...» (video)

Βέλη του Δημήτρη Νικόλαρου προς τους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (12/05) ο Δημήτρης Νικόλαρος και παρότι νωρίτερα είχε δηλώσει ότι παραιτείται, σημείωσε πως θα αναζητήσει λύση την προσεχή εβδομάδα για το μέλλον της Σπάρτης. Κατηγόρησε, πάντως, ξανά τους ποδοσφαιριστές και υποστήριξε ότι «τα βαριά συμβόλαια επαναστάτησαν και παρέσυραν τους υπόλοιπους...».

Ο Νικόλαρος αρχικά τόνισε ότι ενημέρωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το υπόλοιπο και ότι εκείνος του απάντησε πως έχει βάλει ήδη πολλά χρήματα. Ακολούθως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που είχε βγάλει πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι αυτό έγινε για να προφυλάξει την ομάδα. «Ήταν πολλά θέματα συσσωρευμένα», είπε και σημείωσε: «Ίσως να μην ενημέρωναν όπως έπρεπε οι άνθρωποι που ήταν εδώ. Εγώ έτρεξα να προλάβω καταστάσεις. Κάποιοι δικοί θα αναλάμβαναν, αλλά δεν μπορώ να πω ποιοι είναι.

Προσπάθησα να βρω χρήματα για να κάνω διακανονισμό. Στην αρχή οι ημερομηνιες δεν ήταν σωστές και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Κάποιοι δέχτηκαν, άλλοι ήταν μάλλον εντεταλμένοι και ήρθαν για φασαρία. Ήταν ανενδοτοι, ούτε μετρητά ήθελαν, ούτε διακανονισμό. Αν έκαναν προσφυγές δεν θα έπαιρναν τα λεφτά τους. Μπήκα μπροστά για λύσεις και πρότεινα το 30-40% των χρημάτων άμεσα και τα υπόλοιπα το πολύ ως τον Σεπτέμβριο. Ήθελαν το κακό, γιατί ήταν αδιάφοροι. Μάλλον αυτό που έγινε ήταν στημένο.

Έγινε και ένα θέμα με τον Αντωνίου, γιατί τα χρήματα δεν έφταναν. Είπα να δώσψ ένα μισθό την Τετάρτη και έναν την παραπάνω εβδομάδα. Δε νομίζω ότι με δύο, τρεις, πέντε μέρες παραπάνω θα άλλαζε κάτι. Όταν άλλαξα τα συμβόλαια έγινε ντου στα γραφεία και έλεγαν ότι δεν δέχονται. Ακόμα και όσοι είχαν συμφωνήσει, έμεναν αμέτοχοι. Τα βαριά συμβόλαια επαναστάτησαν. Ειδοποίησα την Αστυνομία, γιατί τα χρήματα δεν ήταν δικά μου και αν δεν τα έδινα, θα έπρεπε να τα επιστρέψω.

Ελπίζω η ομάδα να ταξιδέψει στις Σέρρες και από εβδομάδα θα πρέπει να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Σε όποιους δεν αρέσει μπορούν να φύγουν. Με απέιλησαν να παραιτηθώ για να διευκολύνω την όλη κατάσταση και δεν είχε έρθει ακόμα η αστυνομία για τα χρήματα. Επειδή ήμουν στο γραφείο και σε ανοικτό χώρο, θεώρησα λογικό να μπορέσω να κάνω αυτό. Παρόλα αυτά, ενώ έγραψα ένα κείμενο, και πάλι κάποιοι είπαν ότι τα χρήματα πρέπει να μας τα δώσεις ή πρέπει να τα πάρουμε.

Θα πάω Δευτέρα - Τρίτη να συναντήσω τους ανθρώπους μου, αυτούς που έλεγαν να βάλουν χρήματα από 1η Ιουλίου και μετά. Πρέπει να μου πουν τι θα κάνω. Θα ενημερώσω και τον κύριο Γιαννακόπουλο για να μου δώσει απαντήσεις. Εκείνος είχε ένα μπάτζετ συγκεκριμένο. Τι προέκυψε από τον Ιανουάριο και μετά ρωτήστε αυτούς που παραιτήθηκαν...».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Media

Last modified onΠαρασκευή, 12 Μάιος 2017 21:47

2 comments

  • ΝΕΚΤΑΡΙΑ
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ Σάββατο, 13 Μάιος 2017 00:03 Comment Link

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΩΡΑ , ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΗΝ 6 ΘΕΣΗ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΕΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

  • ΜΕΡΕΝΤΕΝΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
    ΜΕΡΕΝΤΕΝΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Παρασκευή, 12 Μάιος 2017 22:01 Comment Link

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΣΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΗΤΟΙ: 1] ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ 2] ΝΥΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ, ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΦΕΤΕΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΣΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ; . ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep