Αποχαιρέτησε ο Παναγούλης

O γυμναστής, Χαράλαμπος Παναγούλης έφυγε από τη Σπάρτη. Από την Κ19 η λύση για τον πάγκο.

Τελειωμό δεν έχουν οι αποχωρήσεις από τη Σπάρτη. Οι Γκαλίτσιος, Κοτσαρίδης, Παπαχρήστος, Ροβίθης κούνησαν μαντήλι και πλην των δύο τελευταίων για την αποχώρηση των οποίων ενημερωθήκατε από το FL News, το Σάββατο (20/05) αποχαιρέτησε και ο Μπάμπης Παναγούλης.

Ο γυμναστής της ομάδας της Λακωνίας προπόνησε για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές και αποχαιρέτησε. Βέβαια, για την εξέλιξη αυτή ήταν ενήμερη η διοίκηση, η οποία από τη Δευτέρα (22/05) θα πρέπει να βρει λύση για τον πάγκο. Ενόψει, πάντως, του αγώνα της Κυριακής (21/05) με τον Αχαρναϊκό, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι είναι πιθανό τη Σπάρτη να καθοδηγήσει o προπονητής της Κ19, Νίκος Μηλιάκος.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαθέσιμοι για το ματς είναι οι: Κραβαρίτης, Μελίσσας, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Μπανούσης, Κορνέζος, Λώττας, Χάδιαρης, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Φράγκος. Δεν αποκλείεται, πάντως, στη λίστα των αποχωρήσεων να προστεθεί μετά το παιχνίδι και άλλος ποδοσφαιριστής.

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 15:43

1 comment

  • ΘΕΡΜΟΖΑΡΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ
    ΘΕΡΜΟΖΑΡΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ Σάββατο, 20 Μάιος 2017 17:10 Comment Link

    ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ, ΑΦΟΥ ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕ ΧΟΡΕΥΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΠΩΣ, ΕΑΝ ΠΑΡ΄ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΩ [ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ] ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΥΓΑΝ, ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ, ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep