«Δανεικούς από την καλύτερη ομάδα!»

Ο Δημήτρης Νικόλαρος Ο Δημήτρης Νικόλαρος

Ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος αποθεώνει τον Ατρόμητο και προαναγγέλλει μέσω του FL News την απόκτηση δανεικών από το Περιστέρι.

[googlead][/googlead]

«Ο Ατρόμητος είναι ίσως η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή», δηλώνει στο FL News ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος και προαναγγέλλει ότι θα αποκτηθούν δανεικοί ποδοσφαιριστές από το Περιστέρι κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά το παιχνίδι κυπέλλου των δύο ομάδων την Τρίτη 28/11 (4-0 νίκησε ο Ατρόμητος) ο επικεφαλής των Λακώνων συνέφαγε με τον πρόεδρο των «κυανόλευκων», Γιώργο Σπανό και συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας.

«Θα τα ξαναπούμε στα μέσα Δεκέμβρη. Θέλουμε τουλάχιστον δύο παίκτες που θα έρθουν για να παίξουν, ώστε να βοηθηθούν και οι δύο ομάδες», αποκάλυψε αρχικά ο Δημήτρης Νικόλαρος και πρόσθεσε: «Ο Ατρόμητος είναι ίσως η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Και δεν το λέω επειδή μας κέρδισε 4-0. Τον έχω παρακολουθήσει.

Έχει μονάδες που δεν υπάρχουν αλλού, όπως ο Ουάρντα, ο Ρισβάνης, αλλά και ο Γιαννιώτης που δεν έπαιξε με εμάς. Κάνουν τη διαφορά αυτοί οι παίκτες. Στον Ατρόμητο όμως έχουν ιδιοκτήτη και στελέχη που ξέρουν μπάλα. Όχι σαν κάτι άλλους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο και ακούν μόνο συμβουλές κάνοντας λάθη...».

Από κει και πέρα για την εκκρεμότητα με το θέμα του προπονητή ο Δημήτρης Νικόλαρος ανέφερε: «Έχουμε επαφές με δύο προπονητές αυτή τη στιγμή. Ενδεχομένως, όμως να πάμε και στο ματς με τη Βέροια με τον τεχνικό σύμβουλο Παναγιώτη Τζαναβάρα. Για μας προέχει να τακτοποιήσουμε οικονομικά θέματα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep