Αποχή... ξανά

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης δεν προπονήθηκαν ούτε τη Μεγάλη Δευτέρα. Κανονικά το ταξίδι στις Σέρρες.

[googlead][/googlead]

Το έχει η... μοίρα της Σπάρτης πριν από εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό να βιώνει επεισοδιακές ημέρες. Πέρυσι η ομάδα της Λακωνίας δεν είχε ταξιδέψει στις Σέρρες εξαιτίας των μαζικών προσφυγών και φέτος θα πάει, αλλά απροπόνητη! Αυτό γιατί οι «κυανέρυθροι» δεν προπονήθηκαν, ούτε τη Μεγάλη Δευτέρα (02/04), δηλαδή για δεύτερη διαδοχική ημέρα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές.

Το FL News σας ενημέρωσε νωρίτερα σχετικά με την ενημέρωση του Δημήτρη Νικόλαρου στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπαθεί να βρει λύση και ζήτησε να υπάρξει ενότητα. Παράλληλα, όμως γνωστοποίησε ότι ο χρηματοδότης, Χρήστος Χρήστου δεν επιθυμεί να ασχοληθεί άλλο με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος έχει μείνει μόνος του, αλλά υπόσχεση σχετικά με ημερομηνία καταβολής μέρους των οφειλομένων δεν μπορούσε να δώσει.

Το ταξίδι στις Σέρρες, βέβαια, θα γίνει κανονικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι της άποψης ότι πρέπει να κάνουν υπομονή και να αγωνιστούν στα επόμενα ματς, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία. Ακολούθως, όμως και αναλόγως των εξελίξεων, είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν προσφυγές και ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του...

Last modified onΔευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep