Γενικός αρχηγός ο Κουράκος

Ο Νίκος Κουράκος θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός της Σπάρτης.

Σε συντονισμένες κινήσεις, τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά προχωρά η Σπάρτη έτσι ώστε στο προσεχές πρωτάθλημα να εμφανίσει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Οι πρώτες προσθήκες έχουν ήδη ανακοινωθεί και οι Λάκωνες στελεχώνονται πλέον στο ποδοσφαιρικό τμήμα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην οικογένεια των «κυανέρυθρων». Έτσι, την Παρασκευή (27/07) γνωστοποίησαν ότι γενικός αρχηγός θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Κουράκος.

Συγκεκριμένα, με πρόταση του μεγαλομετόχου Δημήτρη Βουδούρη αποφασίστηκε η ανάληψη των σχετικών καθηκόντων από τον Κουράκο, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος και ο γενικός διευθυντής, Θανάσης Σταμαόπουλος. Από την ΠΑΕ αναφέρθηκε:

«Νέος γενικός αρχηγός στην ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αναλαμβάνει ο παλιός ποδοσφαριστής, Νίκος Κουράκος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται κοντά στην ομάδα και συμμετέχει ενεργά στη νέα προσπάθεια των Δημήτρη Βουδούρη, Δημήτρη Νικόλαρου, Θανάση Σταματόπουλου. Η πρόσληψή του έγινε με πρόταση του Δημήτρη Βουδούρη. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο νέο του έργο».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιούλιος 2018 23:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep