Επέστρεψε ο Ρούμπος

Ο  Κριστόφ Βαζέχα περιμένει προσθήκες για το ρόστερ της Σπάρτης με μεταγραφές, αλλά και δανεικούς από τον Παναθηναϊκό. Ο Κριστόφ Βαζέχα περιμένει προσθήκες για το ρόστερ της Σπάρτης με μεταγραφές, αλλά και δανεικούς από τον Παναθηναϊκό.

Η Σπάρτη έλυσε τις διαφορές που υπήρχαν με τον Νίκο Ρούμπο, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και θα συμμετάσχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας. 

Στη διάθεση του Κριστόφ Βαζέχα τέθηκε ο Νίκος Ρούμπος που είχε έρθει ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης το καλοκαίρι του 2017, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στην προετοιμασία της ομάδας τον έβγαλε εκτός και δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά.

Μάλιστα στη διάρκεια της σεζόν υπήρξε και μια διαφωνία με την ΠΑΕ για τον τρόπο που υποστηρίχθηκε στην αποθεραπεία του ο Ρούμπος, με τον ίδιο να καταθέτει προσφυγή. Ωστόσο, όλα λύθηκαν σε συζήτηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας και έτσι ο 21χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην Σπάρτη. 

Παράλληλα αναμένεται να προχωρήσει και η υπόθεση της απόκτησης του Νίκου Καινούργιου που δοκιμάστηκε για λίγα λεπτά στην φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (26/8) με την Παναχαϊκή και αποχώρησε, αφού συγκρούστηκε με τον Σωτηράκο σε μια φάση και χρειάστηκε να κάνει 3 ράμματα. Αυτό θα τον κρατήσει εκτός δράσης για κάποιες ημέρες, αλλά οι συστάσεις που τον συνδεύουν οδηγούν σε συμφωνία. 

Ο τεχνικός της ομάδας, Κριστόφ Βαζέχα, περιμένει ακόμη την οριστικοποίηση της λίστας με τους δανεικούς από τον Παναθηναϊκό, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη (29/8) ώστε να κάνουν προπονήσεις με την ομάδα της Σπάρτης. 

Last modified onΤρίτη, 28 Αύγουστος 2018 02:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep