Διπλό χτύπημα η Σπάρτη

Η Σπάρτη απέκτησε τους Γιώργο Αρώνη και Μάρκο Ντούσκα.

Δύο ακόμα παίκτες πρόσθεσε στο δυναμικό της η Σπάρτη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιώργου Αρώνη και Μάρκου Ντούσκα. Ο πρώτος είναι 23 ετών μέσος, με θητεία στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕ Μεσολογγίου, τον Παναρκαδικό, τον Αχαρναϊκό και την Τριγλία Ραφήνας.

Ο δεύτερος είναι 23χρονος στόπερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στη γερμανική Στάντλον, την ΑΕ Λευκίμμης, τον Όλυμπο Κέρκυρας και τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Το FL News σας είχε ενημερώσει σχετικά με την περίπτωσή του από τις 27 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Γιώργος Αρώνης ξεκίνησε από τον Εθνικό Βατίκων και συνέχισε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Στα 18 του αγωνίστηκε με την ΑΕ Μεσολογγίου (Γ’ Εθνική). Έπαιξε τρεις χρονιές στον Παναρκαδικό (Γ’ Εθνική). Πέρσι ήταν στον Αχαρναϊκό και στη Ραφήνα.

ntouskas

Υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας ο Μάρκος Ντούσκας, κεντρικός αμυντικός. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία του Άρη Πρέβεζας και στη συνέχεια πήγε στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στη γερμανική Sus Stadtlohn, στην ΑΕ Λευκίμμης, στον Όλυμπο Κέρκυρας και στον Εθνικό Φιλιππιάδας».

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep