Αποχώρησε λόγω σπουδών

Παρελθόν από τη Σπάρτη αποτελεί ο Βαγγέλης Χάδιαρης.

Σύντομη αποδείχτηκε η δεύτερη θητεία του Βαγγέλη Χάδιαρη στη Σπάρτη, καθώς 15 μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο λόγος είναι οι σπουδές του 21χρονου αμυντικού μέσου, καθώς φοιτά στη σχολή Γυμναστικής Ακαδημίας στα Τρίκαλα.

Γι’ αυτό πέρυσι ο Χάδιαρης αγωνίστηκε στον ΑΟ Σελλάνων, ομάδα της Καρδίτσας στη Γ’ Εθνική. Με διευκρινιστική του δήλωση στο isports, ο νεαρός μέσος απάντησε σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Σπάρτη λόγω οικονομικών ή άλλων διαφορών με τη διοίκηση.

«Ο λόγος που αποχώρησα από την ομάδα ούτε οικονομικός ήταν ούτε τσακώθηκα με κανέναν. Απλώς επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές μου καθώς είναι προτεραιότητα μου. Ολόκληρο το τεχνικό τιμ σεβάστηκε την επιθυμία μου και με άφησαν να αποχωρήσω. Αποχαιρέτησα την ομάδα την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν ήμουν ούτε στο φιλικό με την Παναχαϊκή ούτε με την Πελλάνα και δεν κατέβηκα από κανένα πούλμαν εξαγριωμένος! Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα της Σπάρτης, εύχομαι ό,τι καλύτερο στα παιδιά και την επίτευξη των στόχων τους».

Τις προηγούμενες ημέρες είχε αποχωρήσει από τους Λάκωνες ο Κυριάκος Κολλιάκος για προσωπικούς λόγους, αλλά και ο Φώτης Κυζιρίδης. Όσο για τον Σπύρο Οδεμισιώτη, επέστρεψε για δεύτερη δοκιμή στη Σπάρτη, ωστόσο και πάλι απορρίφθηκε από την τεχνική ηγεσία και φαίνεται πως οδεύει προς Πάμισο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep