«Καταλαβαίνουν τι θέλω»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Αντρέι Τσερνίσοφ από τη Σπάρτη, παρά την ήττα από τον Αιγινιακό.

Πολύ χρήσιμο τεστ ήταν για τη Σπάρτη το φιλικό με τον Αιγινιακό, όπως τόνισε ο Αντρέι Τσερνίσοφ μετά τη λήξη του αγώνα. Παρά την ήττα, ο Ρώσος τεχνικός είδε αυτά που ήθελε από τους παίκτες του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά δήλωσε στην κάμερα του Pieria24:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και χαρούμενος που έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι θέλω από αυτούς. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, γιατί δεν είχαμε παίξει άλλο φιλικό και είναι σημαντικό που είδα την ομάδα μου στο γήπεδο σε ένα παιχνίδι γα πρώτη φορά. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, γιατί χάσαμε 2-0. Αλλά είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι, πώς δούλεψαν, πώς έπαιξαν μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά είμαστε καλά.

Ο Αιγινιακός είναι καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, παίζει δυνατά και αυτό ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Οι πληροφορίες που έχω για το πρωτάθλημα είναι από τους συνεργάτες μου. Θα παρακολουθήσω τον επόμενο αντίπαλό μας για το παιχνίδι της Κυριακής».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep