«Πρόκληση για τους νέους»

Η νέα μορφή του πρωταθλήματος Νέων με δυο ομίλους θα βοηθήσει τους παίκτες να ωριμάσουν τονίζει ο τεχνικός των «μικρών» του Αγροτικού, Γιώργο Τσουκαλίδη

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην διαχείριση των παικτών που περνούν από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα ο τεχνικός των νέων του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργος Τσουκαλίδης μίλησε για τη νέα σεζόν. «Είναι το σημαντικότερο λειτούργημα ενός προπονητή. Οι διαφορές μεταξύ ακαδημίας και πρώτης ομάδας είναι τεράστιες. Προσπαθούμε να μυήσουμε τα παιδιά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με οργάνωση και προγραμματισμό, ώστε αυτή η μετάβαση να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή και παραγωγική» ανέφερε αρχικά σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Κληθείς να σχολιάσει τη νέα μορφή του πρωταθλήματος που πλέον χωρίζεται σε δυο ομίλους, σημείωσε: «Αυτό για τους νεαρούς αθλητές είναι κάτι πρωτόγνωρο και μία τεράστια πρόκληση. Οι ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν σε πιο δύσκολες συνθήκες, θα συγκεντρώσουν νέες εμπειρίες και όλα αυτά θα τους βοηθήσουν να ωριμάσουν. Μπορεί λόγω των μεγάλων αποστάσεων να αυξάνεται ταυτόχρονα και ο βαθμός δυσκολίας, όμως μόνο μέσα από αυτή τη διαδικασία θα ετοιμάσουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα».

Τέλος, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Λαμία, υπογράμμισε: «Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μέσα από τις προπονήσεις τοποθετούμε κίνητρα στα παιδιά, έχοντας ως πρωτεύον στόχο τη νίκη μέσα από τη σωστή προετοιμασία. Μετά από μήνες δουλειάς είναι φυσιολογικό ότι ανυπομονούμε για την πρώτη αγωνιστική και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που μπορούν τα παιδιά να εφαρμόσουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep