Διακοπή στην Καλαμαριά

Η αναμέτρηση Νέων Απόλλων Πόντου - Αναγέννηση Καρδίτσας διεκόπη λόγω βροχόπτωσης.

Η έντονη βροχόπτωση στο γήπεδο του Αριστοτέλη ήταν η αιτία να διακοπεί η αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων μεταξύ του Απόλλωνα Πόντου και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι «κοκκινόμαυροι» ήταν μπροστά στο σκορ με 4-1, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του δευτέρου ημιχρόνου λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Το δεύτερο 45λεπτο δεν θα διεξαχθεί την Τρίτη (08/05), αλλά θα οριστεί ημερομηνία με απόφαση της διοργανώτριας. Όπως ανακοινώθηκε:

«Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο ΓΗΠΕΔΟ « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, οι οποίοι καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση του αγώνα FOOTBALL LEAGUE NEΩΝ 2ου Ομίλου μεταξύ των « ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» και την επομένη, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των φιλάθλων, το υπόλοιπο του αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ του 2ου Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της Διοργανώτριας Αρχής».

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάιος 2018 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep