Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σαλευρής: «Σε κώμα το πρωτάθλημα»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέα εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποδοσφαιριστές και προπονητές μένουν απλήρωτοι για 10 και πλέον μήνες. Ο ΟΠΑΠ είναι ο κύριος αιμοδότης των ομάδων της Football League και όλοι περιμένουν να υπογραφεί η συμφωνία με την εταιρία για να αναπνεύσουν οι ομάδες.

Ο Νίκος Σαλευρής παραβρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ λέγοντας στην αρχή: «Το πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται σε κώμα, καθώς οι ΠΑΕ αδυνατούν να καλύψουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα ποδοσφαιριστές και προπονητές να μένουν απλήρωτοι για 10 και πλέον μήνες. Επιτακτική ανάγκη είναι η άμεση λύση του προβλήματος».

 

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Ο ΟΠΑΠ είναι ο κύριος αιμοδότης των ομάδων της Football League, για αυτό και η ΠΑΕ Καλλιθέα από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν διαφημίζει τον ΟΠΑΠ και τα προϊόντα του τόσο με πινακίδες στο γήπεδο και στο χώρο συνέντευξης τύπου, όσο και στις φανέλες των παικτών μας. Όντας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, όλοι περιμένουν να υπογραφεί η συμφωνία με την εταιρία για να αναπνεύσουν οι ομάδες».

"Όσοι διαπιστώνουν το οτιδήποτε πρέπει να το καταγγέλλουν αμέσως, διαφορετικά θεωρούνται συνένοχοι και έχουν ευθύνες", είπε για την φοβία των ποδοσφαιριστών να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν.

Στην εκοπμπή σχολιάστηκε η δήλωση της FIFA-PRO για τη φοβία των ποδοσφαιριστών να προβούν σε καταγγελίες, με τον Σαλευρή να επισημαίνει: «Όσοι διαπιστώνουν το οτιδήποτε πρέπει να το καταγγέλλουν αμέσως, διαφορετικά θεωρούνται συνένοχοι και έχουν ευθύνες».

 

Στο αγωνιστικό μέρος, την ομάδα του Εθνικού Αστέρα υποδέχεται η Καλλιθέα την Κυριακή (19/02, 15:00) στο γήπεδο «Γρηγόριος Λαμπράκης». Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει τον Τάσο Ρουσάκη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του από προηγούμενο παιχνίδι. Ο Δημήτρης Παριανός υποβλήθηκε σε επιτυχή αρθροσκόπηση και ως εκ τούτου ούτε αυτός υπολογίζεται.

 

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 17-02-2012 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου στο κέντρο Διογένης. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε: «Για όσους ενδιαφέρονται διατίθενται προσκλήσεις στα γραφεία του συλλόγου μας (Σοφοκλέους 64 και Χαροκόπου, Καλλιθέα) καθώς και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2109584001 και 2109584990».

Last modified onΤετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep