Ανάστατοι στην Καλλιθέα

Έκτακτο ΔΣ την προσεχή εβδομάδα στην Καλλιθέα για το θέμα του γηπέδου.

Άστεγη ξεκινάει και τη νέα χρονιά η Καλλιθέα. Παρότι τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο ολοκληρώθηκαν, οι «κυανόλευκοι» είναι έξαλλοι γιατί, σύμφωνα με τους ίδιους, οι τεχνικές υπηρεσίες και ο εργολάβος... «ανακαλύπτουν» διαρκώς την αναγκαιότητα νέων εργασιών, με αποτέλεσμα το γήπεδο να μην παίρνει την πολυπόθητη άδεια.

Τα έργα στο ταρτάν συνεχίζονται, αφού θα πρέπει, σύμφωνα με τον εργολάβο, να περαστούν οπτικές ίνες και σα να μην έφτανε αυτό κινδυνεύει με... εγκατάλειψη και ο αγωνιστικός χώρος. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του flnews.gr αναφέρει ότι η σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρησή του λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η εκ νέου ανάθεσή του από τον Δήμο. Έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος από την 1η Οκτωβρίου το χορτάρι να μην συντηρείται.

Την προσεχή εβδομάδα το ΔΣ της ΠΑΕ Καλλιθέα θα προχωρήσει σε έκτακτο συμβούλιο για να βρεθεί μία λύση, αφού εκτίμηση των μελών του είναι ότι πριν τον... Ιανουάριο το «Ελ Πάσο» δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε ό,τι αφορά στις εναλλακτικές λύσεις, το Περιστέρι είναι μακριά για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της ομάδας, ο Πανιώνιος την εβδομάδα που δεν χρησιμοποιεί το γήπεδο το θέλει για συντήρηση, ενώ και του Φωστήρα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Last modified onΤετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep