Προβλήματα για Παντέλη

Αρκετοί είναι οι «πονοκέφαλοι» που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Καλλιθέας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλιθέας για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η αθηναϊκή ομάδα προπονήθηκε κανονικά το μεσημέρι της Τετάρτης (18/11) με τον Παντέλη όμως να μην έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, απείχαν οι Προκς και Λουκάνοβιτς καθώς αμφότεροι είναι άρρωστοι και θα φανεί τις επόμενες ημέρες, ως το ματς της Κυριακής (22/11) αν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Επίσης, πιθανότατα δεν θα προλάβει το παιχνίδι με τους «βυσσινί» ο Τζάκσον που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του, όπως φυσικά και ο Σταμόπουλος.

Αντιθέτως, ο Μπούζας τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του καθώς ανάρρωσε από την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, ενώ και ο Σμυρλής πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή καθώς αναμένεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον προσαγωγό. Επίσης, στη διάθεση του Νίκου Παντέλη τίθεται και ο Λεβέντης που εξέτισε την ποινή του, ενώ αναμένεται και η επιστροφή των διεθνήν Γκίνη και Μουκτάρη. Όσο για την προπόνηση της Πέμπτης (19/11) έχει προγραμματιστεί για τις 15.00.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep