Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θα παλέψουμε για την άνοδο»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως ο στόχος της ανόδου προέκυψε μετά τα αποτελέσματα της ομάδας. Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως ο στόχος της ανόδου προέκυψε μετά τα αποτελέσματα της ομάδας.

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε στο ραδιόφωνο του Sentra Goal την επόμενη ημέρα του θριάμβου της Καλλιθέας επί της Παναχαϊκής.

Ο στόχος της ανόδου προέκυψε μέσα από τα αποτελέσματα λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Παντέλης την επόμενη μέρα του θριάμβου κόντρα στην Παναχαϊκή. Ο προπονητής της Καλλιθέας μίλησε στο ραδιόφωνο του Sentra Goal και είπε:
Μεγάλη νίκη και μεγάλη ανατροπή για την Καλλιθέα.
«Πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα κάνω τέτοιου είδους νίκη αλλά και σαν έκταση του σκορ. Η Καλλιθέα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ άσχημα. Είχαμε άσχημη αμυντική λειτουργία. Έπειτα κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Γνωρίζω ότι τέτοιες καταστάσεις άλλες φορές πιάνουν και άλλες όχι. Η διακύμανση του σκορ, η νίκη και τα εύσημα οφείλονται στους παίκτες μου».

Ο στόχος των πλέι οφς και της ανόδου είναι εφικτός;
«Η ομάδα δεν ξεκίνησε με αυτό τον στόχο. Αυτός ο στόχος μπήκε με τα αποτελέσματα. Σε αυτή την θέση που βρίσκεται τώρα θεωρώ ότι μπορούμε να το παλέψουμε αν και είναι σχετικά νωρίς. Θέλω να είμαι ρεαλιστής γιατί στην Β ' κατηγορία έρχονται αποτελέσματα που δεν τα περιμένεις. Υπάρχουν ομάδες παρόλα ταύτα που είναι πιο κάτω στην βαθμολογία από εμάς και έχουν μεγάλη ιστορία».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep