Εκτός Σμυρλής, Σταματάκος

Επιστροφή Ταμπάκη στην αποστολή της Καλλιθέας. Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Νίκος Κουρμπανάς.

Ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη και εννέα με μόλις ένα τρίποντο έχει διαγράψει η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται μόλις τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και την Κυριακή (26/03, 15:00) δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ. Η αποστολή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο έμπειρος τεχνικός επαφύλασσε αρκετές εκπλήξεις σε ό,τι αφορά στη 18άδα.

Συγκεκριμένα, ο Κουρμπανάς άφησε εκτός τους Σμυρλή, Σταματάκο χωρίς αυτοί να είναι τραυματίες, ενώ συμπεριέλαβε μεταξύ των επιλογών του και έπειτα από αρκετό καιρό τον Βασίλη Ταμπάκη. Υπενθυμίζεται ότι υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων έχει ο Πάτας.

Στην Κρήτη δεν θα ταξιδέψουν ακόμα οι Ντούνης, Στεφάνοβιτς, Κουτσοποδιώτης, Γιαγκουδάκης, Καντέ, Πινιώτης, Κερασίδης. Η αποστολή θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς το βράδυ για το Ηράκλειο.

H αποστολή: Σταυριανός, Μιχελής, Λεβέντης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Σταμόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο, Ταλέντο, Καντέ, Κατσικογιάννης, Γουόρντεν, Τσίπρας, Ηλιάδης, Κρεββατάς, Ταμπάκης.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάρτιος 2017 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep