Αγωνία για Ταμπάκη

Βάλσαμο για την Καλλιθέα η διακοπή. Κάρτες οι Μπέλης, Γκίνη.

Κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού βρέθηκε η Καλλιθέα μετά την ήττα (3-0) από τον Άρη και την ταυτόχρονη νίκη του Αιγινιακού. Η αθηναϊκή ομάδα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο τεχνικός, Στάθης Σταθόπουλος βλέπει ότι τον περιμένει πολλή δουλειά, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Στο πρόγραμμα ακολουθεί ο Πανθρακικός και επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «κυανόλευκους» είναι στις 23 Απριλίου απέναντι στη Σπάρτη. Αυτό είναι και το μόνο θετικό για την Καλλιθέα, καθώς εκτός από την ανάσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν στις αδυναμίες του. Εκτός αυτού, όμως προέκυψαν και προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τη Μεγάλη Τρίτη (11/04) ο Βασίλης Ταμπάκης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Γκίνη, Μπέλης και εκτός από τον Πανθρακικό αναμένεται να δηλωθούν στα ματς της 27ης και 28ης αγωνιστικής. Τραυματίες είναι, άλλωστε, οι Σμυρλής, Στεφάνοβιτς και Κρεββατάς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 00:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep