Απείχε ο Μπέλης

Παρελθόν ο γυμναστής της Καλλιθέας, Μάριος Κασσιανός. Πληρώθηκαν 10.000 ευρώ για προσφυγές.

Θέμα με τη συμμετοχή του Διονύση Μπέλη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη προέκυψε στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (20/04) ο Διονύσης Μπέλης έδωσε το «παρών» στην προπόνηση, αλλά δεν ακολούθησε το πρόγραμμα. Ο λόγος, φυσικά, ήταν οικονομικός. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» επικαλέστηκε οφειλές προς το πρόσωπό του και δεν προπονήθηκε.

Η ΠΑΕ αναγνωρίζει ότι υπάρχει οικονομικά πρόβλημα, όμως το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι ο ίδιος μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Πανιώνιο είχε συμφωνήσει να πληρώνεται από τους «κυανέρυθρους», κάτι που προφανώς δεν έχει γίνει. Σημειώνεται ότι παρελθόν από το τεχνικό τιμ αποτελεί ο γυμναστής, Μάριος Κασσιανός και μένει να φανεί αν και πότε το συγκεκριμένο κενό καλυφθεί.

Παράλληλα με την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να πετύχει τον στόχο της παραμονής, η διοίκηση προσπαθεί να τακτοποιήσει και το θέμα των προσφυγών. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, την Πέμπτη (20/04) καταβλήθηκε ένα ποσό της τάξης των 10.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε δόσεις προς τους Μάρσιο Πίκολο, Κώστα Παγώνη, Θανάση Κατσούλη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 00:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep