Τέλος Κατσικογιάννης, Μιχελής

Οι Γιώργος Κατσικογιάννης, Θανάσης Μιχελής έλυσαν τα συμβόλαιά τους με την Καλλιθέα.

Ημέρα εξελίξεων ήταν η Δευτέρα (1/707) για την Καλλιθέα. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, οι δύο πιο παλιοί ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων», ο Γιώργος Κατσικογιάννης και ο Θανάσης Μιχέλης ζήτησαν και έλυσαν τα συμβόλαιά τους, κλείνοντας έτσι τον κύκλο τους στην αθηναϊκή ομάδα μετά από πέντε χρόνια.

Το FL News σας είχε ενημερώσει στις 29 Ιουνίου σχετικά με τη συμφωνία που είχε κάνει η διοίκηση με τους δύο προαναφερθέντες και τον Αλέξανδρο Σμυρλή, ώστε εκείνοι να μείνουν στο ρόστερ εάν η Καλλιθέα παρέμενε στην κατηγορία. Όλοι τους, λοιπόν, είχαν υπογράψει, αφού προηγουμένως είχαν λάβει τη διαβεβαίωση πως θα έπαιρναν άμεσα το 20% των οφειλομένων. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και παρότι όλοι τους έκαναν μεγάλη υπομονή, αυτή εξαντλήθηκε. Μάλιστα, εξέφραζαν πολλά παράπονα από τη στάση της ΠΑΕ, αφού δεν είχε σταθεί εφικτή η επικοινωνία με τα στελέχη της, ώστε να ενημερωθούν για την καταβολή μέρους των οφειλομένων.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη τη Δευτέρα (17/07) οι Κατσικογιάννης, Μιχελής ζήτησαν και έλυσαν τα συμβόλαιά τους, με αποτέλεσμα το ρόστερ να αποδυναμωθεί αισθητά δεδομένου ότι η Καλλιθέα δεν έχει άδεια. Ο 28χρονος μέσος έπειτα από πέντε χρόνια προσφοράς αποχώρησε με απολογισμό 139 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ ο 27χρονος γκολκίπερ στα πέντε χρόνια κατέγραψε 53 συμμετοχές. Αμφότεροι έχουν δεχτεί προτάσεις και όλα δείχνουν ότι θα ενταχθούν στο ρόστερ του Αήττητου Σπάτων.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 01:28

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 01:59 Comment Link

    Ηταν που δεν θα επαιζε γ εθνικη ο κατσικογιανμης γιατι ηθελε υψηλο επιπεδο κ παει στον αηττητο σπατων μς προεδρο τον πρωην προεδρο των χανιων ...καποιοι θελουν να ανεβασουν τα σπατα στη β εθνικη κ η καλλιθεα απ τους μεγαλυτετους δημους στη χωρσ στην γ εθνικη!!εγω προτεινω να ανεβει κ η ομαδα του αεροδρομιου οχι στη β αλλα στην α εθνικη!σαυτη την χωρα της παρανοιας οτι κ να συμβει μας αξιζει

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep