«Και από Α' Βραζιλίας»

Τι υποστηρίζουν στην Καλλιθέα για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αλεσάντρε Ταλέντο.

[googlead][/googlead]

Στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο Αλεσάντρε Ταλέντο. Φυσικά, δεν μετέχει στις προπονήσεις των «κυανόλευκων», με δεδομένη τη διάθεση της Καλλιθέας να τον πουλήσει. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2019...

Οι «κυανόλευκοι» εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει επαφές με ενδιαφερόμενες ομάδες, κυρίως από τη Super League, ώστε να τον παραχωρήσουν. Έως τώρα, όμως δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Όπως ανέφερε και η εφημερίδα «Live Sport», ο 21 ετών μεσοεπιθετικός προτάθηκε στον Άρη, ενώ στελέχη της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν την επαφή της ΠΑΕ με τους «κίτρινους». Αξιοσημείωτο ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό όταν αυτός ήταν στην τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου.

Ανέφεραν, πάντως, ότι ο Ταλέντο έχει πρόταση και από σύλλογο της Α' κατηγορίας της Βραζιλίας, ενώ δεν επιβεβαιώνουν τα σενάρια περί συμφωνίας με τους Θεσσαλονικείς. Εξάλλου, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία, τόσο της Καλλιθέας, όσο και του ποδοσφαιριστή με τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 18:38

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 19:10 Comment Link

    Α μαλιστα!ενδιαφεροταν κ ο παναιγιαλειος οταν ηταν ο σπανος εκει!!κ δεν ντρρποντι στην καλλιθεα που ταλενε αυτα....ειχε δηλαδη λεφτα να παρει ο παναιγιαλειος τον παιχτη μας κ εμεις δεν μπορουσαμε να το ν κρατησουμε ...κ το λενε απ οτι καταλαβαινω λες κ τον ηθελε η μπαρτσελονα!!!κανονικα ουτε στον αρη πρεπει να δοθει...μονο σε ομαδα superleague..
    Αντε κ τον δωσαμε εμεις θα πορευτουμε με παυλη και τσατσοπουλο?ουτε καν τα δευτερα του ατρομητου?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep