Η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας

Ο αμυντικός Στάθης Συριόπουλος είναι τοπ σκόρερ της Καλλιθέας (2 γκολ) στο φετινό πρωτάθλημα μαζί με τον υπό αποχώρηση Αλεχάντρε Ταλέντο Ο αμυντικός Στάθης Συριόπουλος είναι τοπ σκόρερ της Καλλιθέας (2 γκολ) στο φετινό πρωτάθλημα μαζί με τον υπό αποχώρηση Αλεχάντρε Ταλέντο

Η Καλλιθέα διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 0,45 γκολ ανά παιχνίδι.

[googlead][/googlead]

Αν αφαιρεθούν τα τρία τέρματα από τη νίκη στα χαρτιά επί του Αχαρναϊκού η Καλλιθέα έχει πετύχει στον αγωνιστικό χώρο μόνο 5 γκολ σε 11 αγώνες και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στη φετινή Football League.

Με μέσο όρο 0,45 γκολ ανά παιχνίδι είναι προφανές ότι δεν μπορεί να χτίσει κάποιο νικηφόρο σερί για να αντεπιτεθεί και να καλύψει την απόσταση πέντε βαθμών από τη σωτήρια 12η θέση της κατάταξης.

Το επιθετικό πρόβλημα φάνηκε και στην εκτός έδρας ήττα από τη Σπάρτη την Κυριακή (21/1, 1-0), αφού η ομάδα -παρ' ότι βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος- αδυνατούσε να μεταφράσει την υπεροχή της σε καθαρές ευκαιρίες.

Η ΠΑΕ, λοιπόν, ψάχνεται μεταγραφικά για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Είναι ενδεικτικό ότι η Καλλιθέα υπολείπεται σε μέσο όρο σκοραρίσματος και έναντι του Παναιγιάλειου που εμφανίζεται με ένα γκολ λιγότερο από την αθηναϊκή ομάδα, αλλά δεν έχει παίξει με Αχαρναϊκό. Οπότε με 7 τέρματα σε 12 αγώνες έχει μέσο όρο 0,58 ανά ματς.

Υστερεί όμως η Καλλιθέα ακόμη και στη σύγκριση με τον αποβληθέντα Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Μενιδίου -πριν αρχίσει να χάνει τα παιχνίδια στα χαρτιά- είχε 2 γκολ σε 3 αναμετρήσεις (μ.ο. 0,66).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep