Πρόλαβαν το -3 λένε στην Καλλιθέα

Στελέχη της ΠΑΕ ανέφεραν στο FL News ότι ρυθμίστηκε το θέμα της οφειλής προς τον Κωνσταντίνο Κρεββατά για την οποία είχε ενεργοποιηθεί ποινή -3.

[googlead][/googlead]

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία των πέντε εργάσιμων ημερών η ΠΑΕ Καλλιθέα τακτοποίησε -όπως ανέφεραν τα στελέχη της στο FL News- το θέμα της οφειλής προς τον Κωνσταντίνο Κρεββατά και η ομάδα γλιτώνει το -3.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε ενεργοποιήσει την ποινή της αφαίρεσης βαθμών και η ΠΑΕ είχε περιθώριο μέχρι 6/2 να πληρώσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της. Υστερα από επαφές των δύο πλευρών υπεγράφη νέος διακανονισμός όπως γνωστοποιήθηκε σε επικοινωνία του FL News με την ΠΑΕ.

Παράλληλα στις 6/2 λήγει και η προθεσμία των τριών ημερών για την εξόφληση του Στέφαν Στεφάνοβιτς. Αν δεν πληρωθεί ο παίκτης αφαιρούνται 3 βαθμοί από την Καλλιθέα, αλλά η ομάδα έχει τη δυνατότητα να τους πάρει πίσω (όπως με τον Κρεββατά), αν ρυθμίσει το θέμα εντός πέντε εργάσιμων ημερών μετά το επόμενο παιχνίδι.

Η Καλλιθέα παίζει την Κυριακή 11/2 στα Τρίκαλα (15:00), οπότε σε αυτή την περίπτωση το πενθήμερο λήγει την Παρασκευή 16/2.

Σε ποιο ματς εκτίει ο Ντιακιτέ

Εν τω μεταξύ, τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο αρχηγός αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Από και πέρα στην Καλλιθέα τα έχουν με τη ατυχία τους, καθώς η ομάδα σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αιγινιακό (0-0) σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep