Εξιτήριο ο Μάκο

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της Καλλιθέα, Μπερνάντ Μάκο, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα. Ευχαριστήριο της ΠΑΕ προς την Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Μπερνάντ Μάκο. Ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Παναχαϊκή μετά από ένα μαρκάρισμα του Σωτηράκου και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο των Πατρών λόγω έντονων ενοχλήσεων στο στήθος.

Εκεί ο 22χρονος ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τους γιατρούς και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, κρίθηκε πως η κατάστασή της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του FL News πήρε εξιτήριο και αυτή την ώρα βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, συνοδευόμενος από άνθρωπο του συλλόγου. Τα στελέχη της ΠΑΕ, μάλιστα, ευχαρίστησαν την Παναχαϊκή για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την κατάσταση του νεαρού μέσου.

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 16:02

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018 20:05 Comment Link

    Καλα να ειναι το παιδι...απ τους παιχτες που ξεχωριζουν απ αυτη την αχρωμη ομαδα που οταν δεν μπορει η αντιπαλος τα βαζει μονη της οπως σημερα...μαυτα κ μαυτα παλι τα ιδια κ χειροτερα φετος κ ετσι πεσαμε

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep