«Πήρε δόση, έγινε διακανονισμός»

Η καθησυχαστική θέση της Καλλιθέας για την ενεργοποίηση ποινής που ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Πέτρο Λεβέντη.

[googlead][/googlead]

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας υποστηρίζει η ΠΑΕ Καλλιθέα για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που ανακοίνωσε την Παρασκευή 16/3 ενεργοποίησης ποινής (αφαίρεση τριών βαθμών) για οφειλή προς τον Πέτρο Λεβέντη.

Από τη διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης τους έλαβε μία δόση και συμφώνησε σε νέο διακανονισμό που προβλέπει την εξόφλησή του σε άλλες δύο δόσεις τον Ιούνιο. «Δεν θα γίνει ενεργοποίηση. Εχουμε στείλει ήδη το διακανονισμό» τονίζουν κατηγορηματικά από την ΠΑΕ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει τις υπερβάσεις με Δόξα Δράμας (εκτός) και ΟΦΗ (εντός) και πλέον αρχίζουν τα παιχνίδια δίχως αύριο με αντιπάλους που είναι ανταγωνιστές στη μάχη για την παραμονή. Ο πρώτος από τους «τελικούς» θα διεξαχθεί στο Αίγιο το Σάββατο 24/3 (15:00). Στην προσπάθεια να καλύψει το -8 από τη σωτήρια 12η θέση η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από τη νίκη. Εκτός έδρας άλλωστε έχει κερδίσει μέχρι τώρα μόνο στα χαρτιά τον Αχαρναϊκό...

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep