Καταδικαστική αφλογιστία

Η Καλλιθέα δεν έχει σκοράρει στους 18 από τους 26 αγώνες της στη φετινή Football League

[googlead][/googlead]

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα στην αλήθεια, αλλά στην περίπτωση της Καλλιθέα καταδεικνύουν γιατί η ομάδα οδηγείται σε υποβιβασμό στη Γ' Εθνική.

Αν εξαιρεθούν οι τρεις νίκες άνευ αγώνος ο αθηναϊκός σύλλογος δεν έχει σκοράρει στους 18 από τους 26 αγώνες του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Σε αυτές τις αναμετρήσεις έχει κατακτήσει έξι βαθμούς από λευκές ισοπαλίες με τελευταία αυτή κόντρα στη Σπάρτη το Σάββατο 28/4.

Στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια που σκόραρε είχε απολογισμό 2-2-4 κατακτώντας 8 βαθμούς. Κέρδισε Παναγιάλειο (2-1) και Πανσερραϊκό (3-1), έφερε ισοπαλίες με ΑΕ Καραϊσκάκης (1-1) και Βέροια (1-1) και ηττήθηκε από Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1), Απόλλωνα Λάρισας (4-3) και δύο φορές από τον ΟΦΗ (2-1 στο Ηράκλειο, 1-2 στην Καλλιθέα).

Συμπερασματικά η Καλλιθέα έχει σημειώσει μόλις 13 γκολ και έχει κατακτήσει 14 βαθμούς εντός αγωνιστικού, αν δεν συνυπολογιστουν οι τρεις νίκες στα χαρτιά. Με τόσο φτωχή συγκομιδή βέβαια δεν θα μπορούσε να σωθεί... Και η αφλογιστία είναι προφανέστατα καταδικαστική. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep