Ανακούφιση για Τσοντάκη

Διάσειση υπέστη ο αμυντικός του Καραϊσκάκη, Νικηφόρος Τσοντάκης. Μοίρασε μπράβο ο Παπαβασιλείου.

[googlead][/googlead]

Ιστορική η νίκη (2-0) του Καραϊσκάκη στο ματς της Κυριακής (12/11) με τη Βέροια. Η ομάδα της Άρτας κατέκτησε το πρώτο «διπλό» στην ιστορία της στη Football League και, μάλιστα, αυτή ήρθε με ποδόσφαιρο κατοχής και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Έτσι, ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και από την Τετάρτη (15/11) θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το ματς με τη Σπάρτη.

Το θετικό είναι ότι δεν προκαλεί ανησυχία ο τραυματισμός του Νικηφόρου Τσοντάκη. Ο αμυντικός του Καραϊσκάκη έγινε αναγκαστική αλλαγή έπειτα από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η διάγνωση έκανε λόγο για ελαφρά διάσειση. Έτσι, θα απουσιάσει για 2,3 ημέρες από τις προπονήσεις και ακολούθως θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Σε ό,τι αφορά στον Τάσο Δημητριάδη, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να φανεί το αν θα είναι έτοιμος για τον ερχόμενο αγώνα. Τη Δευτέρα (13/11) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και την Τρίτη (14/11) υπάρχει ρεπό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep