«Τα πάντα μέσα από την ψυχή μου»

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ανακοίνωσε την απόκτηση του Περικλή Μπουσινάκη. Τα πρώτα λόγια του ποδοσφαιριστή. (VIDEO)

[googlead][/googlead]

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Περικλή Μπουσινάκη. Το βράδυ της Πέμπτης (18/1) ο 31 ετών μεσος παρουσία του εκπροσώπου του, Κώνσταντίνου Δούγκα (Delta Sport Management) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και η ομάδα της Άρτας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συμφωνία με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, Περικλή Μπουσινάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 1,5 χρόνο.

Ο Περικλής γεννήθηκε στον Βόλο, στις 23 Απριλίου 1986, και έρχεται στην ομάδα μας, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά της στο υπόλοιπο της σεζόν στην Football League. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 34 αγώνες του πρωταθλήματος της Football League, ενώ συνολικά μετράει 50 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες και επτά τέρματα.

ddka

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Κοπεγχάγη (Δανία), Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς, Πανθρακικό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λάρισα, Ερμιονίδα, Πανελευσινιακό, Δόξα Δράμας και το τελευταίο εξάμηνο στην Χαλκίδα. Περικλή καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας».

Ο Μπουσινάκης ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και συνολικά που με εμπιστεύτηκαν. Θα δώσω τα πάντα μέσα από την ψυχή μου για να τους δικαιώσω. Στόχος συγκεκριμένος δεν υπάρχει, είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε και δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε τον κόσμο, γιατί ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι».

[googlead][/googlead]

Media

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep