Γνώσεις από τον Ζαρντίμ

Ο Σάκης Παπαβασιλείου στο περιθώριο του σεμιναρίου που έγινε στο Νυδρί από τον Γάλλο προπονητή. Ο Σάκης Παπαβασιλείου στο περιθώριο του σεμιναρίου που έγινε στο Νυδρί από τον Γάλλο προπονητή.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου παραβρέθηκε σε ένα ιδιαίτερο σεμινάριο που διοργανώθηκε στο Νυδρί Λευκάδας, όπου μίλησε και ο τεχνικός της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

[googlead][/googlead]

Υπό την αιγίδα του Οδυσσέα Νυδρίου διοργανώθηκε στη Λευκάδα ένα σεμινάριο για προπονητές, στο οποίο κεντρικό πρόσωπο ήταν ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Γάλλος προπονητής, μαζί με τους Τάκη Λεμονή, Τραϊανό Δέλλα και Άκη Ζήκο δημιούργησαν ένα πάνελ και μίλησαν σε δεκάδες προπονητές και δέχθηκαν ερωτήσεις σε θέματα σύγχρονης προπονητικής και σε μεθόδους που χρησιμοποιεί η Μονακό και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου συνοδευόμενος από τον διαμεσολαβητή μεταγραφών, Κωνσταντίνο Δούγκα, ήταν ανάμεσα στα βασικά πρόσωπα αυτής της εκδήλωσης και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον τεχνικό της Μονακό, αλλά και τον γενικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας Φιλίπ Ντοτ.

saa

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2018 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep